2011. augusztus 23., kedd

s01e09 - a civilizáció betörése

Ha minden jól megy, csütörtöktől még netünk-tévénk-telefonunk is lesz! :) Tegnapelőtt rendeltük, T-Home, havi 5280 Ft az előfizetés. A net valószínűleg elég lassú lesz, a garantált letöltési sebesség 7,5 Mbit/s, illetve őszintén szólva fogalmam sincs, hogy ez lassú-e vagy gyors. :D Ezenkívül 29 tévécsatorna és vezetékes telefon, aminek a kondícióit igazából nem tudjuk, csak annyit, hogy havi 300 Ft-ot kóstál ebben a konstrukcióban. Mindenesetre az előfizetési díj nagyon kedvező, úgyhogy még ha lassú is a net és keveset is telefonálhatunk, akkor is megéri. :) 

A festést és padlócserét egyelőre halasztjuk, legalábbis az utóbbit, mert már nem nagyon fér bele. A festés "csak" hétvégék kérdése, talán októberre az meglesz, de a padló tuti nem. Nem baj. :) Ehelyett lehet kulcsokat másoltatni (például tegnap se szó, se beszéd a postaládakulcs fele benne maradt a nyílásban, de teljesen simán fordult tovább, csak már nem volt rajta a feje...), névtáblát csináltatni, Benedeknek átjelentkezni, meg kiírni a postaládára és a kaputelefonra a nevünket. Ja, meg matracot venni és átcuccolni. Csupán ennyi maradt. :P

1 megjegyzés:

  1. a festéssel vigyázzatok, rendesen meg tudjon száradni, különben csinálhatjátok előröl tavasszal... de ha festetek, akkor arról legyen fotó, az olyan vicces :)
    (halaknak adtam enni :))

    VálaszTörlés